Δημοσιεύτηκε από: webmaster

Βιολογική Γεωργία: Πιστώνεται η Ενίσχυση στους Δικαιούχους

Την πληρωμή ενισχύσεων βιολογικής γεωργίας επίσπευσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Βορίδης με γνώμονα την παροχή ρευστότητας στους παραγωγούς και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού προχώρησε στην επίσπευση των πληρωμών του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», επιτυγχάνοντας την καταβολή των ενισχύσεων προς τους δικαιούχους δύο περίπου εβδομάδες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι.

Αναλυτικά, το ποσό που διατίθεται για τη φυτική παραγωγή ανέρχεται σε 21.688.887,44 ευρώ και για τη ζωική παραγωγή σε 14.821.849,12 ευρώ.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και σήμερα το Υπουργείο έχει καταβάλει συνολικά στους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων το ποσό των 113.868.804,54 ευρώ. Η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων ξεκίνησε σταδιακά την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Ιουνίου.

Πηγή: enikonomia.gr

Βιολογικές Καλλιέργειες στο AgroEconomy

Η γεωπόνος του γραφείου μας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει σχετικά με το Μέτρο 11 των Βιολογικών Καλλιεργειών και να αναλάβει τη σωστή συμπλήρωση της αίτησης. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο