Δημοσιεύτηκε από: webmaster

Σήμερα η καταβολή του ΚΕΑ

Ξεκίνησε η καταβολή της δόσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τον μήνα Αύγουστο, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 28 Αυγούστου 2019 το πρωί.

Όπως επισημαίνει ο Οργανισμός σε ανακοίνωση, τα ποσά θα είναι διαθέσιμα σταδιακά στους δικαιούχους το αργότερο έως αύριο το πρωί, με βάση τις διαδικασίες του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ.

Παράλληλα, ο ΟΠΕΚΑ ζητεί την κατανόηση των δικαιούχων του ΚΕΑ για τη μικρή καθυστέρηση πληρωμής της δόσης του μηνός Αυγούστου κατά μία ημέρα, η οποία οφείλεται σε τεχνική αστοχία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ. Όπως διευκρινίζει, τα χρήματα ήταν από τον ΟΠΕΚΑ στη διάθεση του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ, από τις 23 Αυγούστου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΟΠΕΚΑ τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, διενήργησε μεγάλο όγκο πληρωμών οκτώ διαφορετικών παροχών και επιδομάτων σε περισσότερους από 750.000 δικαιούχους και συνολικής δαπάνης μεγαλύτερης των 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΟΠΕΚΑ επισημαίνει πως μέσα σε δύσκολες συνθήκες και με ελλείψεις προσωπικού έχει επιτευχθεί η τακτική μηνιαία πληρωμή επιδομάτων, παροχών και συντάξεων, που καταβάλλει ο Οργανισμός.

Λογιστικό Γραφείο AgroEconomy

Αναλαμβάνουμε όλα τα λογιστικά σας και σας ενημερώνουμε εγκαίρως για τις εκκρεμότητές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο